Спомени от времето когато като Гаврош подсмърчахме покрай витрините на Кореком ,само там можеше да се види нещо внушително , стоящо гордо изправено и с матовия блясък на полирани метал и дърво възбуждаше неосъществими мечти и желания. След това дойде мътилката на деветдесетте и аз успях, макар и с доста голямо закъснение да се докосна до една от младежките си мечти-размених един Юпитер за комсомолски АКАИ. От тогава мина доста време, аз вече съм "преврял и прекипял", но все още не съм се разделил с тази моя осъществена мечта. В продавалника някои търговци, по-скоро купувачи пишат че не са виждали по-глупава машина от тази, други-най -вероятно продавачи- я възхваляват до небето. Аз от позицията на обективен собственик и имащ самоуважение специалист бих казал-това е представител на японската лека кавалерия. Но тъй като във времената когато е създаван не се е говорело за икономии, а технологиите за производство на пластмаси не са били толкова развити тази машина и до ден днешен работи по същия начин както е работела след слизане от производствената линия- реших да не използвам думата конвеер, защото макар и масова си е маркова. Само 16 транзистора, от които в предусилвателната част само по 2 в канал, още 2 в.ч. генератор. Въпреки това лентата му е доста широка. Оставям място за малко снимки.