Здравейте набори!
Значи първо, открих грешка. Сега се вгледах, вместо report S (третият по реда) съм показал следващия repot A. Оправям грешката тук, ето варианта S:
Иване, не съм ги крил, който е пожелал ги е видял на живо, стоят си мирно и тихо и чакат. Иначе не съм ги напазарувал наведнъж, а може би от 10 години посещавам един магазин ebay.de, та някъде 90% са от там. И сега го посещавам, ама няма! Няма моделите с които бих искал да попълня "базовите" модели, както ги наричам, някъде 21 вида, защото с разните модификации, варианти, клонинги ги наречи, за 30 години са станали над 35. Някои дори са правени в Чехословакия или Италия например. Имам нещо и от тях, ще ги покажа накрая.
Георги, да симпатяги са, но е и въпрос на вкус. Например, след фалита на Ухер по складове и магазини са останали много модели, но стоката не вървяла, особено заради скучноватия им сив цвят. И тогава ентусиасти ги пребоядисали в черно, та да отговорят на налагащата се мода на "черна" техника. Долу ще ву покажа един такъв 4400. А посления, дето най-много ти харесва, наистина е красив, но аз имам някои резерви, защото 6000 вече не е много истински немски Ухер. В борбата за оцеляване е станал повече японски. И четирите му моторчета, всички ИС, глави, даже говорителчето му са японски!
Но, стига лекции. Ако има мераклии, които биха се насочили към марката, мога да съдействам. Имам и чаркове и донори, дори цели изправни (някои ми се дублират).