Ми имам стари залежали ,няколко бройки на тесла в голям корпус,иначе е много неудобнен за ремонт захранващият блок.Трябва съвсем да го отделя от монитора и да се занимавам с него настрани.В бързината реших да монтирам стабилизатора.Понеже видях другия,че е направен с два стабилизатора и даже в малък корпус са с по едно болче и гайка хванати за охладителя отстрани.Даже си мисля и на него да му монтирам на тесла в голям корпус,че имам още няколко бройки.Щом прудпазителя е 800 ма,означава,че стабилизаторите на тесла старите които дават ампер и полувина ще са напълно достатъчни.А и охладителя е от големите оребрени отстрани захванат.Видях,че има модели с една тънка ламаринка,в един руски сайт има снимки на един отворен.
Поради повредата в моя стабилизатор-фабричния беше изгорал tda1170-вертикалното,че го подмених.От базара поръчах и чистонов кинескоп unitra за 15 лева.
За сега бачка, но кинескопа му не е цвете,Имам апарат за тестване и регенериране на кинескопи фабричен останал от едно време и не показва добри резултати ,и фокусиращият електрод е поизтощен.Като го подменя ще кача снимки.
За ВО си прав,писах наизуст,не съм мерил най вероятно ще е толкова ,защото бачка перфектно!