Радвам се, че този уред предизвика интерес сред колегите от форума
Малко разяснения: да, левият канал е демонтиран от мен, ще го видите разпарчетосан; бояджийската работа е добра, сотопечатът е ОК за времето си, както и конструкцията на шасито - като на места има недомислици и лоши решения. Аз подозирам, че човекът е работил в ЗЕНА, или е имал добра връзка там. Защото шасито е кадмирано след сглобяване, срезовете и огъванията на панелите са прецизни и качествени (абкант с призма и вероятно CPU). Откъм платките може да се желае много, не само заради ръчното изчертаване на пистите. Но уредът, пак казвам, е много базова изработка - колкото да има звук. Няма защити, няма нищо... Бутоните на лицевия панел не са запоявани никога - сигурен знак, че не е изтъбушен междувременно. Явно е сглобен за човек с много ограничен бюджет тогава. Ето и още малко снимки:
Крайните стъпала работят, няма брум. Най-учудващото за мен е, че потенциометрите не пращят. Няма и следи от междинни ремонти -всички KD-та са от една серия. Но, така или иначе, нямам намерение да го ползвам в този му вид - ще запазя кутията, трафът, радиаторите, евентуално кондензаторите след измерване.