| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Измервателен уред Yamato  (Прочетена 1336 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен chav_chav

• Квантов генератор
  • Публикации: 630
Измервателен уред Yamato
« -: 29 Януари, 2022, 21:12:46 »
Имам мултицет Yamato.Днес ми попадна подобен уред 1:1 с моя само ,че с означение Мултицет М103 изработен в Бургас.Някой знае ли историята,как сме се побратимили с Yamato@

Неактивен Yassen

• Квантов електрон
  • Публикации: 331
  • Населено място: София
Re: Измервателен уред Yamato
« Отговор #1 -: 30 Януари, 2022, 11:20:38 »
Повече от видно е, че сме купили леценз от японците. Нищо българско няма в нашият уред, дори и матрицата на корпуса е 1:1 е надпсис OPEN. Само са сменили надписите на панела. Платката като я гледам си е наша изработка, но е 1:1 като топлогия, тук са ги сглобявали по всяка вероятност. Последният цифров мултиметер наша разработка мисля, че е M101.
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Неактивен CVT

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1354
  • Населено място: София
« Отговор #2 -: 30 Януари, 2022, 12:08:14 »
Има отделна тема за този мултицет и схемата му: ТЕМА: МУЛТИМЕР М103

Неактивен chav_chav

• Квантов генератор
  • Публикации: 630
« Отговор #3 -: 30 Януари, 2022, 13:37:14 »
Благодаря ,колега за насоката за схема на уреда!При мен проблема беше ,че нямаше индикация.Затова се търкаля няколко години по чекмеджетата.Не ми се бракуваше заради добрата изработка.И накрая ,успях,попадна ми още един с работеща индикация.Сега имам два с една индикация защото и двете платки са работещи.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |