Колега chav_chav благодаря за предложението! Но, има проблем, просто се зандръстих, не само като площ, но и финансово ми стана тясно.. Пък дори и подаръци не мога да приема, че или техниката или аз заминаваме на тавана..
.
Но сериозно! Това, че съм посъбрал нещо от великата марка Грундиг, не значи,че трябва и мога да имам всичко, както сто пъти го писах. Затова се ограничих само в преносимите им приемници и за последно, само от сериите им satellit и concert boy. Сателитите (истинските, пак според мен) вече ги имам. Може би, с известни условности, ми харесва 750 но...
А другата ми сбирка са от серията concert boy която мисля, че и нея съм я "окомплектовал"? Защото, както и по-рано споделях, само моделите им boy са "безкрайни" и реших да се огранича само до концертите.. Доколкото си спомням в момента, те са music, elite, ocean, prima, mini, city,yacht, melody и до към 30 момчета...Единствено си позволих от най-първите им преносими, баш първия от 49-та и настина първият boy от 50-та и първите им "клавишни". Та те нямат край?..
Но, ако може снимай какво се предлага на пазара, пък де да знам, може нещо да съм пропуснал?