Здравейте ,
ето го и въпросното радио . Цял ден се занимавам с фурнира и се надявам че излезе добре . Още не съм нанесъл лака , мисля да е нещо червеникаво към бордо , но приемам и предложения
. Посоката и положението на самия фурнир също промених . Сега върви хоризонтално
(пресича оригиналния) . Направих го на две половини , мисля че се вижда каква беше идеята . Да стане като V шарката . Стана добре според мен .
Шасито няма ръжда . По важните кондензатори ги смених , по нататък ще се занимавам да ги сложа в оригиналните тръбички с надписите и т.н. Много ме обърка факта , че намерих 3 схеми за М 462 и нито една не съвпада точно. Това което виждам в радиото е нещо като съвкупност измежду трите и е доста объркващо ... Имах проблем с потенциометъра и ключа , наложи се да ги отворя . Малко не ми хареса факта че бяха хванати с нитове но се справих все пак
.
Фурнира го лепих с С300 , нямам проблеми до сега с това лепило . Освен също основното почистване това е всичко което съм правил по това радио до момента . На село с високата антена хваща много добре , но дори в града само с кабел пак не е зле . Стъклото със скалата също е оригиналното , само го почистих . Плата мислех да го сменям , но като го отлепих видях че откъм говорителя е доста запазен , така че просто го обърнах . Шарката е еднаква и от двете страни .
Ще видя за сравнение да прикача снимки от когато го взех още .
Средното копче е някакво друго , на някой намира ли му се като оригиналното ?