На тая платка не се вижат доработки за звукът или някой много умело е пипнал
Впрочем картината ти е сплеската, явно предаването е 16:9 виж си настройката от приемникът.
Иначе с тия пропотции много кофти правят, масово стари серяли по канал 1 , БТВ и други телевизии са пропорция 4:3 и вместо да сложат 2 черни ленти от страни и да запазят пропорцията, те дебилите я разчекват на 16:9 телевизорите да запълни целият екран и главите на хората са плоски.
Аз ръчно трябва да си я оправям от модерният 16:9 телевизор да го сплескам, че да приеме нормална форма и да имам 2 черни ленти я страни.
Това е все едно както беха едно време 4:3 телеввизорите и като дават филм от кино винаги имаше 2 черни ленти горе и долу, а не ни рапъваха образа по вертикала че да запълни екранът хаха.
Знам че малко се отплесвам ама сега с тия модулатори ми напомни и пародията и фарсът с рекламната кампания за цифровата телевизия!
Вместо да раздадът на хората по селата с Оперите и Респромите по един приемник с правилен RF модулатор на VHF обрват от 1 до 12ти канал със звук 6.5М те купили най-долните бракми дето сигурно и модулатори са немали. А в кампанията обясняваха като на дебили как да вържат SCART или чинчовият кабел, а за антенният почти нищо не споменаха, а то това е най-сложното .
С тия пари дето пръснаха за тъпата си кампания можеха да снабдят хората не само с пригодни приемници, а сиугрно и да им купят модерни телевизори хаха