Преди доста време прочетох че той мие шасита с вода-не си спомням точно, може би водоструйка-и си мислех че това е кощунство.Преди седмица опитах плахо с помоща на четка и вода да измия платка на GELOZO257,суших я един слънчев следобед и вечерта пуснах магнетофона.Работеше чудесно.Днес повторих операцията със шасито на Филипс759,далеч съм от пробите но визуалния ефект е налице, ще ви покажа и на вас.Плюс в заглавието означава ползване на препарат за който съм споменавал и друг път.Ефектът е моментален,снимките са направени през минута, не повече.Да не се прекалява с него, който види поста за Сиера 172 да знае че табелката беше съсипана от него.Всички следващи снимки са от Филипс759А.Направи ми впечатление че всички проводници са без изолация, едва ли предишния собственик си е играл да я сваля.Най-вероятно е приумица на инженерите на Филипс.Пичага сигурно като мен си има и по-сериозни занимания,да не кажа грижи и се скрил,дано прочете това и приемеме благодарности и за едно друго откритие свързано с един мой апарат-чудех се какъв е фурнира му, той издири информация че е от коренище на дъб.След две-три годишен чудеш аз реших и махнах шеллака и сега ще покажа макар и в не окончален вид състоянието му.