| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Циркулационна помпа за парно- малко помощ .......  (Прочетена 1339 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ditronix

• Квантов електрон
  • Публикации: 421
  • Населено място: Провадия
Един познат, ВиК майстор, ми натътрузи помпата от снимките. Имала проблем с електрониката. Само че повече от час се зверих, не вдявам как и от де мога да отворя "черната кутия"?  ???  Ако някой е правил подобни неща, моля да ме светне как става номера. Ще черпя бира на морето   :flag_of_truce:   :drinks:  Само да добавя, че отлепях мембранния стикер с индикаторите и бутончетата, под него не видях нищо като винтове.  :unknown:
DRL  модули за всички видове автомобили!

Неактивен pansim

• Квантов генератор
  • Публикации: 634
  • Населено място: Сандански
Снимки не видях, но няма да се учудя ако е нещо залято и неразглобяемо. С официална цел защита от вода, а неофициално, да си купиш нова след две години като и мине гаранцията :D
http://iza99.com/
Българска заваръчна техника с 5 години гаранция
Ремонт на заваръчно оборудване - 0887607722

Неактивен faraon4eto

• Квантов електрон
  • Публикации: 153
  • Населено място: ВРАЦА
Това няма оправяне, аз я носи х на майстор той ме прати за нова :D

Неактивен ditronix

• Квантов електрон
Да, няма как да се видят снимки които не са прикачени  :D Ами дали може да е залята платката, все пак има два бутона за настройки.....И една камара светодиоди.
Ето ги и снимките:

Неактивен shri

• Квантов генератор
  • Публикации: 935
  • Населено място: Германия Берлин
  • LZ2IX
Ако отвориш корпуса на мотора. Може би пласмасовата кутия е завита от вътрешната страна.
Денят е прекрасен, забеляза ли го!

Неактивен NHB

• Квантов генератор
  • Публикации: 913
  • Населено място: Варна
Очевидно не се отваря. В крайна сметка, ако моторът е с 2 намотки и кондензатор, счупи кутията и свържи с клема един кабел...

Неактивен Ивайло

• Квантов електрон
  • Публикации: 147
  • Населено място: Троян
Отваря се 100% , развинти шестостенните и опитай да да я разделиш на две ако не стане напъни капачката все от някъде ще се откачи ! Такава с електронно управление не съм разглобявал но всички други "груфус" се развива болт под капачето . Ако стигнеш до ротора много внимавай на керамични лагери е ! Със сигурност е пробил кондензатор 2.2м на 400v . Режеш електрониката и пускаш директно на най-бързата степен!

Неактивен ditronix

• Квантов електрон
Разпрах кутията с дремела, вътре има два винта които държат кутията с платката към корпуса. Смоли няма, няма и видими следи за дефекти. Лошото е че платката е така монтирана, че за да се извади от кутията трябва да се срежат пластините на щепсела за кабела. После- оправяй се както можеш! Другата седмица ще погледнем мотора с моя познат, да го види и той и ще видим каква ще я къдрим. Ще пусна снимки и на разпраната кутия и сглобките, но по-нататък. Благодаря за включванията!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |