WURTH продават един спрей за почистване на спирачни дискове. Опитай с него. Върши перфектна работа без да е агресивен, малко бързичко се изпарява, но пълно щастие няма. Аз с него почистих флагмана на измервателните уреди с които разполагам- един UNIGOR 3S. Синът ми го донесе, шефът му казал да го изхвърлят. Доплака ми се като го видях! Какво ли нямаше отгоре му, не проумявам как е възможно техник да бъде такъв палачор, който и да е той! Та донесе го младшият и пита ще ми върши ли работа. Обясних му за какво става дума и че дори да не заработи, приборът е достоен за всякак една музейна сбирка. Батерия за омметъра естествено нямаше, естествено пластините в гнездото бяха полуизядени от корозия, естествено приборът не заработи. Захванах се поне да го поизчистя. С въпросния препарат. Започнах от задния капак, ако нещо сгафя, поне да не е отгоре. Тръгнаха нещата, пластмасата започна да добива заводския си вид, което малко ме изненада. Продължих още по-настървено и стигнах до панела. И в един момент нещо щракна. И понеже в края на 80-тте години в Содов завод имахме един такъв в бригадата, нещо ми светна!Приборът има защита от погрешно включване! И така освен че стана като нов след почистването, приборът е и абсолютно работоспособен! Та затова препоръчвам въпросния спрей. Опитай с него на гърба на панела, мисля, че ще останеш доволен!